Hand Massage

We werken in blokken van 30 minuten en dit kost 30€. Een behandeling van 60 minuten kost 60€. Enkel de Aura-Soma massage werkt niet volgens dit principe omdat deze langer duurt en er ook gebruik wordt gemaakt van de Aura-Soma oliën en producten. Deze massage kost 85 EUR. Bij het tabblad 'maak een afspraak online' of https://www.astridsigrid.be/book-online kan je het overzicht van de behandelingen, tijd en prijzen terugvinden. Er zijn ook cadeaubonnen te verkrijgen.

Annuleringsbeleid:

Voor een behandeling van 1u30 vragen wij een voorafbetaling. Dit kan u online betalen. Contacteer ons mocht dit niet mogelijk zijn voor u. U kan uw reservatie kostenloos verplaatsen mits telefonisch signaleren tot 48 uur vóór afspraak.

Voorschotten worden nooit terugbetaald, doch kunnen steeds gebruikt worden bij latere afspraken mits tijdige annulatie (minimum 48u vooraf afspraak) van vorige afspraak.

Indien dit korter is dan 48 uur is er verlies van het betaalde voorschot. Bij een nieuwe reservatie wordt opnieuw een voorschot gevraagd.